Accommodatie

Onze kampeerboerderij is het hele jaar door geopend en kan groepen tot 60 personen ontvangen. Daarmee is deze groepsaccommodatie zeer geschikt voor onder andere schoolreizen, werkweken, sportkampen of familiereünies. In en om de boerderij kunnen uiteenlopende activiteiten ondernomen worden.

Kampeerboerderij Woudegge is goed onderhouden en comfortabel ingericht. De accommodatie beschikt over twee recreatiezalen. De ene zaal is zeer geschikt om te ontspannen. Er staan bankstellen, er is een barretje en een apart eetgedeelte. In de tweede zaal heeft de actieve gast de beschikking over een tafeltennistafel en een extra grote voetbaltafel. In de vijf slaapzalen staan bedden met matrassen van kwaliteit.

Extra zaalhuur mogelijk
Even de groep splitsen of een extra recreatieruimte huren? Ook dat kan bij Woudegge. Als u graag even in groepje apart wilt gaan, of bij slecht weer een extra woonkamer kunt gebruiken, is dat op veel dagen mogelijk. Geef dit van tevoren even aan.

Rolstoelvriendelijke groepsaccomodatie
De Woudegge is toegankelijk, ook in de letterlijke zin van het woord: er zijn brede deuren en er zijn geen drempels. Ook rolstoelgebruikers kunnen dus heel goed bij ons terecht!

© Copyright 2016 - Kampeerboerderij Woudegge - Website ontwikkeld door De Indruk