Een groepsverblijf in Gelderland, met heerlijk veel ruimte en direct aan het bos. De verbouwde boerderij Woudegge zou zomaar eens de accommodatie kunnen zijn waar je naar op zoek bent.

Dit groepsverblijf in Gelderland is geschikt voor jong en oud en biedt ruimte aan tot wel 60 personen. Of je nu een schoolkamp, familiereünie of jeugdweekend organiseert: met Woudegge ben je verzekerd van een fijne privéplek.

Bekijk nu de beschikbaarheid

Het groepsverblijf: omschrijving en faciliteiten

Zowel voor groepen met veel kinderen als voor ouderen is Woudegge een fijn groepsverblijf. De locatie is rolstoelvriendelijk en indien gewenst is extra zaalhuur mogelijk. We geven je graag een idee van wat je binnen en buiten kunt verwachten; bekijk vooral ook de foto’s.

Binnen

Er zijn vijf slaapzalen, waarvan drie met 14 slaapplaatsen en twee met 10 slaapplaatsen. Wij kunnen indien gewenst ook een kinderbedje neerzetten.
Ons groepsverblijf is vanzelfsprekend voorzien van goed sanitair. Er zijn 6 wastafels, 6 wc’s en 6 douches aanwezig.
We hebben een ruime keuken waar u met meerdere personen een grote maaltijd kunt bereiden. In de keuken zijn 2 grote koelkasten, 1 vriezer, een fornuis met 8 pitten en een oven aanwezig.

Buiten

Er ligt een voetbalveld en volleybalveld voor de deur en ook het maken van een kampvuur is toegestaan (op afspraak).

Reserveren

Eropuit in Gelderland

Het dorp Otterlo en de directe omgeving biedt veel mogelijkheden. Veel activiteiten bevinden zich op loopafstand van ons groepsverblijf Gelderland.

  • Wandelen? Woudegge ligt langs het Klompenpad en is aangesloten bij nu.
  • Fietsen? Nationaal park De Hoge Veluweis letterlijk om de hoek. Daar kan heerlijk gefietst worden en ook het Kröller Möller-museum is zeker een bezoek waard.
  • Cultuur of dierentuin? Niet ver van ons vind je Paleis Het Loo, De Apenheul in Apeldoorn en het Openluchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem.

Vraag en antwoord

Wil je meer weten over ons gezellige groepsverblijf in Gelderland? Bel of mail ons gerust met je vragen: 0318 – 591291 / info@woudegge.nl.

Neem contact op