Een fijne schoolkamp accommodatie in het groen, met veel buitenruimte en genoeg te doen in de omgeving? Dan ben je bij Woudegge op de Veluwe aan het juiste adres.

Onze verbouwde boerderij biedt ruimte aan tot wel 60 personen en ligt direct naast het bos. Je hebt een eigen voetbalveld en volleybalveld en in overleg kan er ’s avonds een prachtig kampvuur gestookt worden. Kortom: de ideale schoolkamp accommodatie.

Check de beschikbaarheid

Faciliteiten van de kampaccommodatie

Binnen heeft Woudegge vijf slaapzalen met stapelbedden en twee grote zalen. Een zaal waar gerelaxed kan worden op de banken en waar de tafels gedekt kunnen worden voor gezellig drukke maaltijden; de andere zaal heeft een tafeltennistafel en voetbaltafel, hier kunnen de kinderen zich actief vermaken.

Buiten de schoolkamp accommodatie is een ruim terras met picknicktafels, een eigen voetbalveld en volleybalveld en een schommel aanwezig. Dit gedeelte ligt prettig en afgeschut aan de achterzijde van de boerderij zelf.

Bekijk het overzicht van de faciliteiten en huisregels

De omgeving van de accommodatie

Er zijn genoeg mogelijkheden in de omgeving om een dag of dagdeel op pad te gaan. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is om de hoek, maar ook de Apenheul (Apeldoorn) of Burgers Bush (Arnhem) zijn goed bereikbaar. Ook is er een klimpark dichtbij en zijn er verschillende leuke zwembaden en bosbaden in de buurt.

Waarom een schoolkamp bij Woudegge

Een goede prijs, een prachtige omgeving, privacy en een royale hoeveelheid buitenruimte. Deze dingen maken kampeerboerderij Woudegge tot een geliefde schoolkamp accommodatie. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de kinderen een heerlijke tijd hebben en dat ze dat zullen hebben, daar zijn we zeker van.

Reserveer direct

Meer weten

Nog vragen over onze schoolkamp accommodatie? Neem contact met ons op, we helpen graag.