Op zoek naar een kamplocatie voor jullie volgende basisschoolkamp of kinderkamp? De verbouwde boerderij Woudegge is een heerlijke plaats voor een onvergetelijk kamp met veel buitenactiviteiten.

De kamplocatie Woudegge grenst aan het bos en heeft een eigen voetbalveld en volleybalveld. Op het terras staan genoeg picknicktafels om lekker buiten te kunnen eten en in overleg kan er ’s avonds een knisperend kampvuur gemaakt worden.

Bekijk de beschikbaarheid

Ideale locatie voor schoolkamp of kinderkamp

kamplocatie veluwe woudeggeDe boerderij heeft vijf slaapzalen, voorzien van stapelbedden: er is ruimte voor tot wel 60 personen. Behalve de slaapzalen zijn er binnen ook een ruime woonkamer met lekker veel zitruimte én een recreatiezaal met voetbaltafel en tafeltennistafel te vinden.

Buiten is er een mooi terras met zicht op het voetbalveld en volleybalveld. Voor bosspellen is onze kamplocatie bijzonder geschikt: aan de voorzijde van boerderij leidt een pad je zo het bos in.

Bekijk de foto’s

Uitstapjes vanaf de kamplocatie

Wil je graag een dag op stap met de groep? Dan zijn er genoeg mogelijkheden in de directe omgeving. Nationaal Park de Hoge Veluwe is om de hoek, maar ook de Apenheul (Apeldoorn) of Burgers Bush (Arnhem) zijn goed bereikbaar. Als je meer denkt aan een sportieve activiteit is er een klimpark of bijvoorbeeld boerenlandgolf dichtbij. Ook zijn er diverse mooie zwembaden en bosbaden in de buurt.

We denken graag met je mee als je een bepaald uitje in gedachten hebt!

Waarom Woudegge?

Een nette prijs, een mooie omgeving, de privacy en de royale hoeveelheid buitenruimte maken onze boerderij tot een geliefde kamplocatie. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de kinderen een heerlijke tijd hebben en daarvoor is Woudegge bij uitstek geschikt.

Reserveer direct

 

Meer over kamplocatie Woudegge

Heb je nog vragen over onze kampeerboerderij of de omgeving? Bel ons gerust (0318 – 591291) of stuur een mailtje naar info@woudegge.nl.