Midden op de Veluwe ligt onze heerlijke groepsaccommodatie Woudegge. Op deze verbouwde boerderij heb je de ruimte en wandel je vanuit de voordeur zo het bos in. Voor elk gezelschap, jong of oud, is Woudegge een ideale locatie.

Midden in het groen en met een eigen veld, biedt onze groepsaccommodatie in Otterlo ruimte aan groepen van tot wel 60 personen. Aan een rustige landweg gelegen, maar met genoeg te doen in de omgeving om je geen moment te vervelen.

Check de beschikbaarheid van deze groepsaccommodatie Veluwe

groepsaccommodatie veluwe

De faciliteiten van onze groepsaccommodatie Otterlo

We hebben speciaal voor onze gasten een lijst van de faciliteiten en huisregels opgesteld. Uiteraard hebben we een ruime keuken, verzorgd sanitair en een ruime woonkamer met veel zitplaatsen. Daarnaast hebben we ook een recreatiezaal met tafeltennistafel en voetbaltafel. De gehele ruimte is rolstoelvriendelijk. Buiten staan een groot aantal picknicktafels voor je klaar, een goed onderhouden voetbalveld, een volleybalveld en schommels.

Bekijk de foto’s van Woudegge

In de omgeving van Otterlo

In de omgeving is genoeg te doen! We adviseren u graag aan de hand van de samenstelling van uw groep. In de directe omgeving van onze groepsaccommodatie kunt u een cultureel uitstapje maken naar bijvoorbeeld Het Nederlands Openluchtmuseum, Het Kröller-Müller Museum in Ede of het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem.
Zin in een sportieve activiteit? Dan kunt u bijvoorbeeld naar klimbos Simia of een spelletje boerengolf spelen.

 

Waarom Woudegge?

We zijn bereikbaar als er iets is of voor vragen, dat vinden gasten vaak erg fijn. Maar wat het nu precies is waarom een verblijf op Woudegge zo leuk is – de prachtige omgeving, de verzorgde locatie, de nette prijs? We nodigen je van harte uit om er zelf achter te komen. Reserveer vandaag nog jullie verblijf in onze groepsaccommodatie op de Veluwe.

Reserveer nu

 

Meer weten over deze groepsaccommodatie in Otterlo

Heb je nog vragen over onze kampeerboerderij of de omgeving? Bel ons gerust (0318 – 591291) of stuur een mailtje naar info@woudegge.nl.