Groepsaccommodatie Nederland

Een gezellige groepsaccommodatie in Nederland, met veel ruimte en pal naast het bos: dat is kampeerboerderij Woudegge. Of je nu een familiereünie hebt of een schoolkamp organiseert, de bedden staan hier voor je klaar.

Groepsaccommodatie Woudegge ligt in het mooie dorp Otterlo op de Veluwe. Midden in het groen en met een eigen veld, is de verbouwde boerderij Woudegge een heerlijke plek voor jong en oud, voor groepen van tot wel 60 personen.

Check de beschikbaarheid van deze groepsaccommodatie

 

De gezelligste groepsaccommodatie op de Veluwe

groepsaccommodatie Wij zorgen voor een comfortabele ruimte, goed onderhouden en rolstoelvriendelijk, de gasten die komen brengen de benodigde gezelligheid mee. Het grote voordeel van deze groepsaccommodatie in Nederland, is dat je als groep echt een groot stuk grond voor jezelf hebt, wat uitnodigt tot buitenactiviteiten. Daarbij loop je zo het bos in en ligt de boerderij aan een rustige landweg.

 

Faciliteiten van onze kampeerboerderij

Zowel van binnen als buiten is Woudegge voorzien van goede faciliteiten. Binnen betekent dat onder andere een ruime keuken, verzorgd sanitair, een ruime woonkamer met veel zitplaatsen en een recreatiezaal met tafeltennistafel en voetbaltafel. Buiten betekent dit een groot aantal picknicktafels, een goed onderhouden voetbalveld en een volleybalveld en schommels.

Bekijk de foto’s van groepsaccommodatie Woudegge

 

Waarom groepsaccommodatie Woudegge?

Onze kampeerboerderij is een plek waar groepen graag terugkomen. Of het nu de mooie omgeving is, de gezellige sfeer, onze nette prijzen of een combinatie van deze dingen: we nodigen je van harte uit om er zelf achter te komen. Reserveer vandaag nog jullie verblijf in onze groepsaccommodatie Nederland.

Maak een reservering

 

Meer weten over deze groepsaccommodatie Nederland

Heb je nog vragen over onze kampeerboerderij of de omgeving? Bel ons gerust (0318 – 591291) of stuur een mailtje naar info@woudegge.nl.

 

Kampeerboerderij Woudegge: de groepsaccommodatie in Nederland waar je graag terugkomt.