Kampeerboerderij

Ben je op zoek naar een gezellige kampeerboerderij, een groepsaccommodatie dicht bij het bos? Dan ben je bij Kampeerboerderij Woudegge aan het juiste adres.

Op onze kampeerboerderij is het heerlijk vertoeven voor (grote) groepen, scholen en families. De ligging, midden op de Veluwe, betekent veel ruimte en een prachtig groene omgeving. Maar ook van binnen is de boerderij ruim opgezet en gezellig ingericht.

Benieuwd of kampeerboerderij Woudegge jullie week of weekend nog vrij is?
Bekijk de beschikbaarheid

 

Faciliteiten van de kampeerboerderij

Als je bij ons komt overnachten, kun je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten. Dat betekent Wifi, een tafeltennistafel en een voetbaltafel. De boerderij is bovendien rolstoelvriendelijk. Buiten betekent dat een voetbalveld, volleybalveld en genoeg picknicktafels om lekker buiten te eten.

Genoeg slaapkamers, net sanitair en een ruime keuken zijn vanzelfsprekend ook aanwezig. Als je graag precies wilt weten wat je kunt verwachten, verwijzen we je graag naar de faciliteiten en huisregels.

De omgeving

Als je graag een uitstapje maakt tijdens je verblijf, is er genoeg keuze, voor jong en oud. We geven je hier een paar ideeën van wat er te doen is:

  • Het Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Boerenlandgolf
  • Avontuur (klimbos e.d.)
  • Paleis het Loo
  • De Apenheul

Vraag ons gerust naar meer activiteiten in de buurt van onze kampeerboerderij, ook als je al iets specifieks in gedachten hebt.

 

“Onze kampeerboerderij is een fijn verblijf, voor een voordelige prijs.”

Bekijk de prijzen

 

De kampeerboerderij huren

Uiteraard kun je gewoon online een reservering aanvragen, maar we vinden het ook leuk om even persoonlijk contact te hebben. Nog een vraag? Mail gerust naar info@woudegge.nl of bel 0318 – 591291.

Vraag een reservering aan