Wat is er te doen?

Bij goed weer is er rondom de boerderij genoeg te doen! U heeft een eigen stukje bos, direct naast de accommodatie. Ook een volleybalveld, een voetbalveld en twee grote trampolines staan tot uw beschikking. En wat is er mooier dan ‘s avonds met zijn allen rond het kampvuur?* 

In de schitterende omgeving van Otterlo zijn veel activiteiten te vinden. Veel activiteiten bevinden zich op loopafstand van de boerderij. De Woudegge ligt bovendien langs het Klompenpad en is aangesloten bij Rustpunt.nu

Nationaal park ‘De Hoge Veluwe’ is letterlijk om de hoek. Hier kunt u witte fietsen huren, een kijkje nemen bij het Slot St. Hubertus of het Kröller Möller-museum bezoeken. Denk ook eens aan een bezoek aan Paleis Het Loo of De Apenheul in Apeldoorn, het Openluchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem.

Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het organiseren van uw verblijf en raden u graag activiteiten aan die passen bij uw groep.

 

*Groepsaccomodatie kampvuur: Woudegge beschikt een vergunning voor het maken van een kampvuur. Als u van te voren laat weten dat u een vuur wilt maken, melden wij dit bij de brandweer. In geval van extreme droogte kan het zijn dat er geen toestemming verleend wordt, dit komt in de praktijk echter weinig voor.

© Copyright 2016 - Kampeerboerderij Woudegge - Website ontwikkeld door De Indruk