Groepsverblijf

Ben je op zoek naar een groepsverblijf voor een grote groep in een prachtige omgeving? Wie weet is Woudegge dan wel precies waar je naar op zoek bent: een ideaal verblijf voor schoolkampen, jeugdweekends en familiereünies.

Grenzend aan het bos ligt onze verbouwde boerderij Woudegge. De groepsaccommodatie biedt ruimte aan tot wel 60 personen en biedt een heerlijke privéplek aan de groep die er verblijft.

Accommodatie op de Veluwe voor jong en oud

groepsverblijfZowel voor groepen met veel kinderen als voor ouderen is Woudegge een fijn groepsverblijf. Er ligt een voetbalveld en volleybalveld voor de deur en ook het maken van een kampvuur is toegestaan (op afspraak). Daarnaast is de gehele locatie rolstoelvriendelijk, ben je zo op de Hoge Veluwe en is er indien gewenst extra zaalhuur mogelijk.

Bekijk nu de beschikbaarheid

Slaapkamers, sanitair en keuken

Er zijn vijf slaapzalen, waarvan drie met 14 slaapplaatsen en twee met 10 slaapplaatsen. Wij kunnen indien gewenst ook een kinderbedje neerzetten.
Ons groepsverblijf is vanzelfsprekend voorzien van goed sanitair. Er zijn 6 wastafels, 6 wc’s en 6 douches aanwezig.
We hebben een ruime keuken waar u met meerdere personen een grote maaltijd kunt bereiden. In de keuken zijn 2 grote koelkasten, 1 vriezer, een fornuis met 8 pitten en een oven aanwezig.

Bekijk de foto’s

In de omgeving

In de schitterende omgeving van Otterlo is genoeg te doen. Veel activiteiten bevinden zich op loopafstand van ons groepsverblijf. Woudegge ligt bovendien langs het Klompenpad en is aangesloten bij Rustpunt.nu.

Nationaal park De Hoge Veluwe is letterlijk om de hoek. Daar kan heerlijk gefietst worden en ook het Kröller Möller-museum is zeker een bezoek waard. Ook niet ver van ons vind je Paleis Het Loo, De Apenheul in Apeldoorn en het Openluchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem.

 

Meer weten

Meer weten over ons gezellige groepsverblijf? Bel of mail ons gerust met je vragen: 0318 – 591291 / info@woudegge.nl.

Reserveren