Groepsaccommodatie Gelderland

We verwelkomen je graag op onze boerderij Woudegge: een heerlijke groepsaccommodatie in Gelderland. De accommodatie biedt veel ruimte en ligt midden in de Veluwe. Ideaal voor een groot gezelschap dat houdt van de frisse lucht.

Aan een rustige landweg vind je ons gezellige groepsverblijf. Vlak naast het bos, met een eigen voetbalveld en genoeg te doen in de omgeving om je geen moment te vervelen.

Check de beschikbaarheid van deze mooie accommodatie in Gelderland

Faciliteiten van onze groepsaccommodatie

groepsaccommodatie gelderlandIn onze groepsaccommodatie voor groepen tot wel 60 personen is uiteraard een ruime keuken aanwezig, verzorgd sanitair en een ruime woonkame. Daarnaast hebben we een recreatiezaal, waar o.a. een tafeltennistafel en voetbaltafel staan. Voor een compleet overzicht, verwijzen we u naar de faciliteiten en huisregels; voor een leuke impressie van binnen en buiten, wijzen we u graag op de foto’s.

Bekijk de foto’s van Woudegge

 

Cultuur en avontuur in Gelderland

Er zijn vele musea en mooie dorpen en steden in de omgeving, vraag ons er gerust naar. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een uitstapje naar:

  • Het Nederlands Openluchtmuseum
  • Het Kröller-Müller Museum in Ede
  • Museum voor Moderne Kunst in Arnhem
  • Museum Het Valkhof in Nijmegen
  • Het Paleis Het Loo in Apeldoorn

Bent u meer in voor een sportieve activiteit? Dan heeft u ook genoeg keuze. Te denken valt bijvoorbeeld aan het klimbos Simia of boerengolf.

 

Waarom groepsaccommodatie Woudegge?

Onze kampeerboerderij is een plek waar groepen graag terugkomen. De ligging speelt uiteraard een grote rol. De nette prijs en persoonlijke afhandeling vinden gasten ook prettig. We nodigen je van harte uit om er zelf achter te komen waarom de Woudegge zo’n gezellige plek is.

Reserveer vandaag nog jullie verblijf in Gelderland!

Maak een reservering

 

Meer weten

Heb je nog vragen over onze groepsaccommodatie of de omgeving? Bel ons gerust (0318 – 591291) of stuur een mailtje naar info@woudegge.nl.